U-Vitalis Nieuwsbrief

mei 2017

Beste lezer, dertien nieuwe bezoekers hebben zich sinds het verschijnen van de laatste nieuwsbrief bij de U-Vitalis website aangemeld. Voor deze nieuwkomers en bestaande bezoekers geldt: Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de achttiende Nieuwsbrief. Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

Verslag ALV VUG 18 April 2017

De Algemene Leden Vergadering (ALV) van de VUG werd op 18 april gehouden in het Engels Meeting & Conference Center in Rotterdam. Er waren 123 personen bij deze bijeenkomst aanwezig.
Zie U-Vitalis.nl voor het concept verslag of ga naar Laatste nieuws VUG -> Vergaderstukken

Brord Wehmeyer erelid VUG

Het bestuur van de VUG heeft gemeend Brord Wehmeyer, één van die bestuursleden die buitengewoon lang en exceptioneel deskundig actief is geweest, het erelidmaatschap te verlenen. Tijdens de laatst gehouden ALV overhandigde voorzitter Nico Overbeeke onder luid applaus van de aanwezigen de oorkonde horende bij het erelidmaatschap. Lees verder op U-Vitalis.nl

Progress e-Service verschenen

Eind april verscheen de Progress Nieuwsbrief nr. 25 van april 2017, met daarin aandacht voor een aantal actuele zaken. Hieronder ook het kwartaalbericht van zowel Progress als dat van Forward.
Aanmelden voor deze digitale nieuwsbrief kan via de website van Progress.

Uitnodiging voor Columns

De in 2015 gestarte nieuwe rubriek met Columns is in het URDV jubileumjaar onderbroken om plaats te bieden aan interessante artikelen en posters over de rijke historie van het Research Laboratorium in Vlaardingen.
We willen nu graag nagaan of er voldoende interesse bestaat om de rubriek Column een herstart te geven. Lees de oproep.

Muziek is niet verkeerd

Wat gebeurt er in je brein als je naar muziek luistert? Prof. Scherder, bekend van de hoorcolleges op internet, De Wereld Draait Door en de Vitaliteitsdag in Papendal van vorig jaar, is er heel duidelijk over: muziek zet je hersenen flink aan het werk en is daarom belangrijk om ze in vorm te houden.
Volg dit 'muzikale college' op onze website.

Kip, ik heb je

Ze hadden een mooie dag uitgekozen, de gepensioneerden van IOI Loders Croklaan. Op woensdag 17 mei hadden zij hun jaarlijkse gepensioneerdentocht. De reis ging dit jaar naar het Pluimveemuseum in Barneveld.
Het verslag en de foto's vindt u op U-Vitalis.nl

Steun bij Ziekte nieuwsbrief voorjaar 2017

Er is weer een nieuwsbrief van Steun bij Ziekte uit, namelijk die van voorjaar 2017. In deze editie leest u nieuws over de Vitaliteitsdag 2017 en krijgt u weer tips voor zeer lezenswaardige artikelen.
De Steun Bij Ziekte Nieuwsbrief kunt u ook bekijken via de U-Vitalis website.

Pionieren met Unox gehacktballetjes

In de laatste editie van Sustainable Living onder meer het verhaal van Jaap Korteweg die als dé Vegetarische Slager het voortouw nam met een nieuwe generatie vleesvervangers. Samen met Unox ontwikkelde Jaap ook de Unox Gehacktballetjes in satésaus: de eerste vleesvervanger in het vleesconservenschap. Mis deze Sustainable Living niet.
Om berichten op onze website te kunnen lezen dient u ingelogd te zijn.