U-Vitalis Nieuwsbrief

september 2022

De allerlaatste U-Vitalis Nieuwsbrief

 

Dit is hem dan, de allerlaatste editie van de U-Vitalis Nieuwsbrief. Deze uitgave wordt binnenkort samengevoegd met de VUG Nieuwsbrief die alle VUG-leden een aantal keren per jaar ontvangen.

 

U-Vitalis.nl is de website van de Vereniging Unilever Gepensioneerden (VUG). Jarenlang is er vanuit U-Vitalis een nieuwsbrief verstuurd naar de bezoekers van deze website. In deze U-Vitalis Nieuwsbrieven werd steeds teruggeblikt op recent op de website geplaatste artikelen.

 

Daarnaast verzond de VUG een aantal keren per jaar, meestal rond de Algemene Ledenvergaderingen van april en november, een eigen nieuwsbrief naar VUG-leden.

 

Twee verschillende nieuwsbrieven dus van één en dezelfde afzender en eigenlijk bestemd voor dezelfde doelgroep: de gepensioneerden van Unilever.

 

Sommige lezers hebben aangegeven dit verwarrend te vinden. Vandaar dat is besloten beide nieuwsbrieven te gaan combineren in één gezamenlijke VUG Nieuwsbrief.

 

De VUG Nieuwsbrief wordt verstuurd naar iedereen die lid is van de VUG. Bent u nog geen lid van de VUG, meld u dan z.s.m. aan.

 

Het team van U-Vitalis bedankt u voor uw jarenlange belangstelling voor onze nieuwsbrieven en hoopt u in de toekomst te mogen begroeten als lezer van de VUG Nieuwsbrief.


Team U-VitalisOud-medewerkers massaal naar open dag HIVE

Ruim 100 oud-medewerkers van het lab in Vlaardingen namen zaterdag 17 september deel aan de door HIVE georganiseerde Friends &  Family Day in Wageningen. Een in alle opzichten geslaagde open dag.
Lees meer...


VUG maximaal vertegenwoordigd in Progress VO

Omdat zich precies genoeg (VUG-)kandidaten namens de gepensioneerden hebben aangemeld, zijn verkiezingen voor het Verantwoordingsorgaan (VO) van Progress niet nodig. In het Verantwoordingsorgaan (VO) van Progress zijn naast de werkgever en de actieve werknemers ook pensioengerechtigden ruim vertegenwoordigd.
Lees meer...


VGU-HkR eindelijk op reis: “Driemaal is scheepsrecht”

300 deelnemers, een zonovergoten donderdag en de prachtige raderstoomboot ‘De Majesteit’. Zie hier de ingrediënten voor een geslaagd jubileumuitje van de VGU-HkR. Corona gooide twee jaar lang roet in het eten zodat de viering van het 65-jarige jubileum van de epensioneerdenvereniging VGU-HkR tot twee keer toe moest worden uitgesteld.
Lees meer...


31 augustus 2022 mochten we weer

Met 75 GVUZ leden, waaronder vier nieuwkomers, werd na jaren corona-oponthoud, de jaarlijkse boottocht weer gehouden. Het is altijd een verrassing waar de kapitein van het Z8 Partyschip de deelnemers brengt. Dit keer werd het een rondje Hoekse Waard.
Lees meer...


Nieuwsbrief Unilever APF augustus 2022

In de augustus-editie eService van het Unilever Pensioenfonds praten Progress en Forward de lezers bij over een reeks interessante pensioengerelateerde onderwerpen.
Voor wie eService gemist heeft:
Lees meer...


De vernieuwde SBZ nieuwsbrief is uit

Onze ziektekostenverzekeraar Steun Bij Ziekte heeft haar nieuwsbrief gemoderniseerd. De eerste vernieuwde editie werd met trots gepresenteerd. De makers zijn erg benieuwd naar uw reacties.
Lees meer...

Nieuw e-mailadres? Geef dit s.v.p. ook aan ons door!

Van een onlangs naar de VUG-leden verstuurde e-mail kwam 3% onbestelbaar retour. Veelal omdat een nieuw e-mailadres niet was doorgegeven.
Lees meer...


Tijdelijke woningen op voormalig Unilever-terrein

Op het voormalige terrein van Unilever aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen komen 320 tijdelijke woningen. De bouw van deze containerwoningen is inmiddels in volle gang.
Lees meer...


Tentoonstelling 'Lekker dan?!' in Vlaardingen

Museum Vlaardingen presenteert vanaf donderdag 7 juli 2022 t/m maandag 9 januari de smakelijke nieuwe tentoonstelling ‘Lekker dan?! Voedselvernieuwing in Vlaardingen’. Deze tentoonstelling gaat over de geschiedenis van de Vlaardingse voedingsindustrie, nut, noodzaak en gevaar van voedselinnovatie.
Lees meer...


Peter Dekkers benoemd als Head Unilever Nederland

Op 1 juli 2022 start Peter Dekkers een dubbele functie als General Manager Nutrition Europe, Midden-Oosten en Turkije en Head of Country van Unilever Nederland.
Lees meer...


Kees van der Waaij op 71-jarige leeftijd overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat Kees van der Waaij op vrijdag 10 juni onverwachts is overleden. Kees was tot zijn pensionering Voorzitter Directie Unilever Nederland.
Lees meer...


Oud Unilever-directeur Wim Dik overleden

Wim Dik, voormalig directeur van Unox Oss en voorzitter van de directie van Unilever Nederland, is zondag 19 juni in zijn woonplaats Helvoirt overleden. Hij werd 83 jaar.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws