KNVG houdt pensioenenquête onder haar leden

04/10 - De KNVG wil met een enquête onderzoeken wat u belangrijk vindt voor een goed pensioen. Uitkomsten worden aan minister Koolmees overhandigd.

 

De enquête is een initiatief van de KNVG (de Koepel van Gepensioneerden Verenigingen in Nederland, waarbij ook de VUG is aangesloten) en de overhandiging van de resultaten vindt plaats op maandag 19 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar organiseren de samenwerkende ouderenorganisaties (CNV Senioren, FNV Senioren, KBO-Brabant, KBO-PCOB, KNVG, NVOG, NOOM, De Unie en Verontruste Ouderen) die dag een debatmanifestatie rond pensioenen.

 

Vooruitlopend op deze manifestatie wil de KNVG dus graag onderzoeken wat u belangrijk vindt voor een goed pensioen en wat voor u de grootste problemen zijn. Aan het onderzoeksbureau Motivaction is daarom gevraagd een enquête samen te stellen. Vul deze enquête s.v.p. In en laat ook uw mening horen.

 

Deelnemen

U kunt deelnemen via de volgende link:

https://xs.motivaction.nl/onderzoek/knvg

 

Goed om te weten

De enquête dient binnen de periode 28 september tot en met 19 oktober te worden ingevuld. Uw antwoorden zijn anoniem en eventuele internetgegevens worden na afloop vernietigd.

 

 

knvg logo