Uitnodiging Pensioendebat op 3 maart 2021

24/02 - De gezamenlijke seniorenorganisaties organiseren voor woensdag 3 maart 2021 van 14.00 tot 17.00 uur een digitaal pensioendebat. VUG-leden kunnen deelnemen.

 

 

Vertegenwoordigers van 7 politieke partijen (VVD, CDA, D66, CU, GroenLinks, PvdA en 50Plus) zijn uitgenodigd om, op basis van tevoren gestelde vragen, een inleiding van maximaal 5 minuten te houden. Daarna zullen door vertegenwoordigers van de 6 seniorenorganisaties vragen worden gesteld en/of opmerkingen worden gemaakt die aan de politieke partijen ter beantwoording worden voorgelegd. De helft van de politieke partijen heeft al positief gereageerd.

 

VUG-leden worden in de gelegenheid gesteld via chat vragen te stellen en/of opmerkingen te maken. De chatvragen zullen worden geclusterd en door de gespreksleider aan de orde worden gesteld.

Het VUG-bestuur nodigt u dus van harte uit dit digitale debat bij te wonen.

 

Wilt u deelnemen? U wordt verzocht zich uiterlijk 1 maart 2021 aan te melden. Hiertoe dient u de volgende gegevens per mail aan te leveren. Stuur deze e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld de naam van uw vereniging (= VUG), uw eigen naam en uw eigen e-mailadres.

 

De link met de benodigde instructies voor dit ZOOM-webinar zal op maandag 1 maart 2021 worden verzonden.

 

Deelnemers kunnen dan van huis uit hun inbreng leveren en aan het debat meedoen.