Annemarieke de Haan te gast bij ALV VUG

19/03 - Annemarieke de Haan, die begin 2020 Conny Braams opvolgde, zal op dinsdagmorgen 20/04/21 tijdens de Algemene Ledenvergadering VUG een presentatie geven. 

 

webinarVUG tn

 

Vanwege Corona is opnieuw gekozen deze ALV via een zogenoemd webinar te houden. Dit omdat een fysieke samenkomst van zoveel personen in deze tijden van Coronacrisis moeilijk uitvoerbaar en niet verantwoord is. Een ALV bijeenkomst is statutair echter wel gewenst omdat er formeel een aantal besluiten geaccordeerd moet worden door de ledenvergadering. Op grond van een overheidsbesluit zijn digitale ALVs rechtsgeldig.

 

Annemarieke de Haan, de nieuwe CEO Unilever Benelux (klik hier), heeft aangegeven tijdens dit webinar graag een presentatie te geven over de acutele situatie bij Unilever. Ook zal zij ingaan op vragen vanuit de leden.

 

VUG-leden worden van harte uitgenodigd het webinar te volgen. Dat kan veilig thuis via computer, laptop of smartphone. Een (al dan niet ingebouwde camera of microfoon) zijn niet nodig om te kunnen deelnemen. Wel is het zaak dat de speakers van uw computer of laptop werken.

 

Aanmelden

Om te kunnen deelnemen dient u zich hiervoor tijdig aan te melden. Dat kan via het digitale aanmeldingsformulier - klik hier (of ga naar www.u-vitalis.nl/20april).

Op ditzelfde formulier kunt u uw al vragen doorgeven die u tijdens deze ALV graag beantwoord ziet.

 

VUG Nieuwsbrief 37

Voor meer informatie, waaronder ook de volledige agenda, wordt u verwezen naar de VUG Nieuwsbrief nummer 37. Alle VUG-leden hebben deze nieuwsbrief inmiddels ontvangen.

 

Het bestuur hoopt veel VUG-leden te mogen begroeten tijdens het ALV webinar van dinsdagmorgen 20 april, aanvang 10.00 uur.

 

Aansluitend: ALV VGU-HkR

Direct na afloop van de VUG vergadering (ca. 11.30 uur) volgt via hetzelfde webinar de Algemene Ledenvergadering van de VGU-HkR. Leden van deze vereniging hebben hiervoor van hun bestuur een aparte uitnodiging ontvangen.

 

- Aanmeldingsformulier (uitsluitend voor leden VUG en/of VGU-HkR)