"Het is bijna zover, geen tijd te verliezen"

12/11 - Vergeet s.v.p. niet u aan te melden voor de VUG najaars Algemene Ledenvergadering webinar, 
die wordt gehouden op dinsdag 15 november, 
aanvang 13.30 uur.

In deze vergadering blikken we vooruit naar 2023 en krijgt u een overzicht waarmee we de VUG op dit moment bezig is. Deze ALV zal weer in de vorm van een online Webinar zijn. Gemakkelijk zonder reizen erbij zijn en meedoen. Tijdens de vergadering kijken we terug op de vele activiteiten die de onderafdelingen gelukkig weer hebben kunnen organiseren. Onze website www.u-vitals.nl doet van alle activiteiten weer uitgebreid verslag.


De VUG-activiteiten lopen volgens de uitgestippelde Strategie 2022-2027 en de focus op dit moment ligt op: Ledenwerving, de Wet Toekomst Pensioenen en onze support aan de lokale onderafdelingen betreffende wettelijk noodzakelijke organisatorische aspecten.


We zijn zeer verheugd dat het bestuur van Unilever APF (Progress en Forward) weer bereid is gevonden ons te vertellen wat de stand van zaken betreffende onze pensioenen is.

 

Aanmelden om aan de webinar-vergadering te kunnen deelnemen kan via de link www.u-vitalis.nl/15november.

 
De voor het webinar benodigde inloginformatie wordt u tijdig toegezonden.

 

Kortom, het beloofd weer een boeiende middag te worden en ik hoop velen van u dinsdag 15 november vanaf 13.30 uur te mogen begroeten tijdens onze digitale ledenvergadering.


Nico Overbeeke

Voorzitter VUG
- - -

Lees ook: VUG Nieuwsbrief 40 - oktober 2022  en/of de vergaderstukken ALV 15 november 2022 (s.v.p.inloggen)