Kerstbijeenkomst gepensioneerden-vereniging BIG

19/12 - De Kerstbijeenkomst van de gepensioneerdenvereniging “Blijf in Gedachten” (BIG) van Lever Fabergé Vlaardingen was op woensdag 11 december 2019.

De busmaatschappij Nooteboom stond keurig op tijd aan de Eksterlaan in Vlaardingen te wachten op de gepensioneerden van Lever Fabergé. Om 15.30 uur vertrok de bus naar restaurant De Viersprong in ‘s Gravenzande voor een kerstdiner en de algemene ledenvergadering. Een aantal personen is op eigen gelegenheid gegaan. Totaal waren wij met 70 personen.


In het schitterend in kerstsfeer aangeklede restaurant werden wij ontvangen met koffie/thee en een heerlijk stukje kerstkrans. Hierna brak het borreluurtje aan waarbij er vele oud-Lever verhalen de ronde deden.


Aansluitend vond de algemene ledenvergadering plaats en werden de Lever mensen bijgepraat over de financiële stand van zaken en de ontwikkelingen binnen de VUG, waar ook de BIG onderdeel van is.

 

Het 3-gangen diner dat werd geserveerd was een regelrechte beleving. Alles tot in de puntjes verzorgd, gerechten die er uitzagen als kunstwerken en ook de smaak was geweldig. Het personeel van de keuken en de bediening was prettig en kundig. Kortom, het was een feest om hier te dineren.

 

Deze feestelijke bijeenkomst werd afgesloten met koffie/thee waarna iedereen bij het weggaan een heerlijke kerststaaf van bakker Arjan van Aalst uit ’s Gravenzande mee naar huis mocht nemen.

 

Het BIG-bestuur kijkt terug op een geslaagde bijeenkomst.


Harry Goos en Corrie van der Slot