Welkom 2018: diner, Concert for U en borrel

12/11 - Op zaterdag 13 januari 2018 verwelkomt Unilever het nieuwe jaar. Ontmoet collega’s tijdens ons Nieuwjaarsconcert in de Doelen. 

Maak er een gezellig avond van. Geniet van het diner vooraf, luister naar het Concert for U, gespeeld door het Rotterdams Philharmonisch Orkest en ontmoet collega’s tijdens de borrel na afloop van het concert.

concert banner


Zaterd
ag 13 januari, 20.00 uur

de Doelen, Rotterdam


Beste oud-collega,

Op zaterdag 13 januari 2018 verwelkomt Unilever het nieuwe jaar. Ontmoet collega’s in de Doelen, Rotterdam en maak er een gezellig avond van. Geniet van het diner vooraf, luister naar het Concert for U, gespeeld door het Rotterdams Philharmonisch Orkest en ontmoet collega’s tijdens de borrel na afloop van het concert.

Diner vooraf
Lekker eten voorafgaand aan het concert? Reserveer een tafel in Stadsbrasserie Rotterdam. Het restaurant is die avond speciaal gereserveerd voor Unilever-(oud-)collega’s en introducés. Geniet van een 3-gangendiner voor € 30.

Concert for U 
Boléro, dansend door Parijs. Impressies van Parijs in de roaring 20’s onder leiding van dirigent Stéphane Denève, met solist Gautier Capuçon op de cello. Het concert vertolkt de grandeur van Parijs, culturele hoofdstad van de roerige jaren ‘20: een smeltkroes waar ritmes uit de hele wereld samenvloeiden. De stad omarmde wereldwijde culturele invloeden: jazz uit Harlem en Afrikaanse mythologie inspireerden Milhauds ballet La Création du monde. Een obsessie voor de Spaanse bolero bracht Ravel tot zijn beroemdste orkestwerk. Gershwin verklankte het straatbeeld van de taxi’s op de Champs-Elysées in zijn An American in Paris. En het kleurrijke celloconcert van Connesson vertegenwoordigt het hectische moderne Parijs. Kosten exclusief voor Unilever-medewerkers/-gepensioneerden met introducees slechts €8,95, een korting van 60-85%.


Vooraf genieten van deze muziek? Beluister de playlist.

Borrelen met (oud-)collega’s 
Blijf na het concert gezellig borrelen met je (oud-)collega’s en je familie/vrienden. Unilever zorgt voor de entourage, de consumpties betaal je zelf.

Inleiding voor iedereen
De deuren van de Doelen gaan om 19.00 uur open voor ontvangst met koffie en thee. Daarna gaat iedereen naar de Grote Zaal van de Doelen voor de inleiding en het concert.
Wanneer iedereen in de Grote Zaal heeft plaatsgenomen, vertelt Floris Don, programmeur Gergiev Festival en het Rotterdams Philharmonisch Orkest, meer over het orkest en dit bijzondere concert. Aanvang 20.00 uur. Zorg dat je op tijd bent! Het concert begint aansluitend.

Steun Heart for Kids
Unilever steunt de stichting Heart for Kids het Concert for U. Deze stichting is opgericht door Unilever-managers en verbetert de leefomstandigheden van kinderen overal ter wereld. Dit jaar werken zij samen met Stichting Jarige Job. Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen in de samenleving op een verjaardag. Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox aan de ouders zodat zij van de verjaardag van hun kind een echte feestdag kunnen maken.

Wil je ook een bijdrage leveren aan Heart for Kids? Doneer via de reserveringssite of draag je steentje bij op de avond zelf tijdens Heart for Kids-activiteiten of via een vrijwillige donatie.

Bestellen en reserveren?

Concert for U
Je kaarten voor het concert reserveer je à € 8,95 via de concertwebsite. Online reserveren is mogelijk tot en met 12 januari 2018.

Telefonisch reserveren doe je via (010) 217 17 07. De Klantenservice van het Rotterdams Philharmonisch Orkest is in principe bereikbaar op werkdagen van 10.00-12.30 en van 13.00-16.00 uur (25 en 26 december en 1 januari gesloten). Bij afwezigheid: 010-2171717 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 14.00-18.00 uur).
Voor vragen/reserveren per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, adres, telefoonnummer.

Tip: bestel snel, het aantal kaarten is beperkt!


De deuren van de Doelen openen om 19.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.15 uur. Zorg dat je op tijd bent!


Diner
Reserveren voor 3-gangendiner inclusief een kopje koffie/thee à € 30 per persoon doe je telefonisch via 010-3132473 onder vermelding van “Concert for U diner”. Aanvang 17.30 uur, inloop 17.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de reserveringssite.

Verwelkom met Unilever het nieuwe jaar en reserveer!