URDV 60 jaar - Herinneringen aan 60 jaar R&D

urdv 60 115Unilever R&D Vlaardingen viert dit jaar haar 60e verjaardag. Er worden verschillende festiviteiten georganiseerd, waarvan de Open Dag op 4 juni 2016 voor ons het belangrijkste is. Maar daar wachten we niet op. We willen de komende tijd herinneringen ophalen.

Velen van ons hebben een substantieel van hun werkbare leven op het lab van Unilever R&D Vlaardingen doorgebracht. Waarschijnlijk niet alle 60 jaar, maar zo de rond de 40 jaar zeker wel.

Het lijkt ons leuk om uit die periode herinneringen op te halen en die wekelijks in een aparte rubriek op de website te zetten. En dat doen we dan tot aan de Open Dag van 4 juni. We beginnen deze week met een terugblik op de officiële opening.

De rubriek komt op de plaats waar we het afgelopen half jaar de columns van onze lezers plaatsten. Mede omdat het aanbod van nieuwe columns verminderde, leek het ons logisch een paar maanden te stoppen met de columns en voorrang te geven aan de herinneringen aan 60 jaar R&D.

Na 4 juni komen de columns weer terug!

Wij realiseren ons dat niet alle bezoekers van U-Vitalis een URDV-achtergrond hebben en dat deze bezoekers misschien minder interesse hebben in die herinneringen. Maar wij vinden 60 jaar R&D toch belangrijk genoeg om die op de voorgrond te plaatsen. We hopen dat de niet-URDVers er toch met belangstelling naar kijken.

het U-Vitalis-team

- - -

Lees verder