Uitnodiging HIVE voor alle URDV-gepensioneerden

01/08 - Op zaterdag 17 september opent Hive - Unilever’s mooie en nieuwe Foods Innovation Centre in Wageningen – haar deuren voor familie, vrienden en... gepensioneerde collega’s. 


Alle oud-URDV’ers zijn van harte welkom !

        

Site Leader Hive Manfred Aben en zijn collega’s zijn blij dat zij na een lange COVID-periode eindelijk hun mooie nieuwe werkomgeving kunnen laten zien aan externe bezoekers.

De voor zaterdag 17 september georganiseerde Friends & Family Day is ook voor alle oud URDV-medewerkers een prachtige kans een vriend of familielid uit te nodigen en te komen kijken naar de plek waar Unilever haar wereldwijde voedingsmerken ontwikkelt.

HIVE-afdelingen laten aan de hand van interactieve demo’s en presentaties de complete beleving van Unilever-producten en werkzaamheden zien. Het is dus niet alleen kijken, maar ook doen en uiteraard….proeven. En u krijgt volop de gelegenheid de mooie werkplekken, bruisende keukens en de eigen proeffabriek te ontdekken.

HIVE heet u, met eventueel een introducé, op zaterdag 17 september van harte welkom aan de Bronland 14 in Wageningen. Er zijn 4 tijdsloten waarop u in Hive kunt arriveren, zie voor de details de registratielink. LET OP: er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Hierdoor kan het voorkomen dat u toch in een ander tijdslot dan gewenst geplaatst wordt. Mocht dit het geval zijn dan wordt er contact met u opgenomen.

Eenmaal in Wageningen ontvangt HIVE u graag met een kop koffie en een in huis gemaakte lekkernij.

 

Aanmelden

U kunt zich tot 5 september 2022 aan- of afmelden via onderstaande registratielink. Daarin geeft u ook aan in welk van de vier beschikbare tijdslots u wilt deelnemen.


Eventueel busvervoer

HIVE is per auto goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. De reisafstand Vlaardingen-Wageningen is iets meer dan 100 km. Gepensioneerden die met de auto willen komen, wordt geadviseerd zoveel mogelijk met elkaar te carpoolen.

Onderzocht wordt nog of er vanuit de VGU-HkR busvervoer van Vlaardingen naar Wageningen en terug geregeld kan worden. Dit is mede afhankelijk van de belangstelling. In het registratieformulier kunt u aangeven of u van busvervoer gebruikt wilt maken. Als u gebruik wilt maken van busvervoer, dan dient u het tijdslot 11.00-13.00 uur aan te kruisen. Maar let op: busvervoer wordt dus alleen bij voldoende belangstelling geregeld. Van busreizigers wordt een vergoeding gevraagd. Deelnemers die de optie busvervoer hebben aangekruist, worden op de hoogte gehouden.

 spreadtheword.jpg

 Zeg het voort, zeg het voort !

 

Vanwege de AVG beschikt HIVE niet meer over de adressen van oud-URDV’ers. Via onze website www.u-vitalis.nl bereiken wij vooral onze eigen leden. De Friends & Family Day is bedoeld voor álle oud-URDV’ers. Ook (nog) niet VGU-HkR-leden kunnen zich hier dus aanmelden. Verzoek aan alle oud-URDV’ers is zoveel mogelijk oud-collega’s over deze Friends & Family Day te informeren!

 

Indien daar aanleiding toe is, worden belangstellenden via deze website en/of via e-mail nader geïnformeerd. Houd deze website en uw mailbox dus goed in de gaten.

Voor eventuele verdere vragen gerelateerd aan het evenement kunt u contact opnemen via dit e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Of stuur een e-mail naar:; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


>> 
Registreer hier <<

 

- - -

 

Krijgt u (binnenkort) een nieuw e-mailadres? Geef dit zo spoedig mogelijk ook aan ons door!

U kunt uw (nieuwe) e-mailadres aan ons doorgeven via www.u-vitalis.nl/digitaal