Oud-medewerkers massaal naar open dag in Wageningen

19/09 – Ruim 100 oud-medewerkers van het lab in Vlaardingen namen zaterdag 17 september deel aan de door HIVE georganiseerde Friends &  Family Day in Wageningen.


Een in alle opzichten geslaagde open dag, zo blijkt ook uit de dankmail die Nico Overbeeke namens alle deelnemers naar Wageningen stuurde.

Hierin bedankte Nico het management van Unilever’s mooie en nieuwe Foods Innovation Centre, maar ook de vele, vele medewerkers die aan deze open dag hebben bijgedragen.

HIVE Wageningen is een schitterend gebouw, een waardig opvolger voor Vlaardingen. Bezoekers waren getuige van veel enthousiasme van de medewerkers bij alle presentaties van Kitchens/chefmanship tot Foodsolutions, van Packaging tot Pilot Plant, van Regulatory tot Food structure, van Ice Cream tot Knorr Kids Disney Soups, van Better for You tot Future Biobased, van Vegetarian Butcher tot Mayonnaise experience etc... De Passion for Foods spatte ervan af.

Bijzonder leuk was het voor de gepensioneerden om een indruk te kunnen krijgen hoe snel alles verandert en in beweging is en hoe dat vanuit Unilever vorm gegeven wordt.

Schitterend voor de familie en vrienden om deze wijze deze mooie werkplek te kunnen laten zien, hoe wordt meegewerkt aan het grotere plaatje om gezonde voeding te ontwikkelen die op een duurzame manier geproduceerd en door consumenten gewaardeerd en gekocht wordt.

Dat maakt ook indruk op mensen die niet bij Unilever betrokken zijn. Zo vertelde de buschauffeur van de bus die de Vlaardingse personeelsvereniging (VGU-HkR) had gecharterd (en die ook mee naar binnen mocht) dat hij diep onder de indruk was wat er voor onderzoek nodig is om een voedingsproduct in de winkel te kunnen kopen. Hij is zelf kookliefhebber en heeft die dag ook nuttige dingen geleerd van de chefs.

Kortom, een geweldig geslaagde dag voor iedereen die zaterdag 17 september op de HIVE aanwezig kon zijn. Fijn dat VGU-HkR het initiatief nam om namens alle oud-Vlaardinger medewerkers deze trip naar Wageningen te organiseren. Een initiatief dat zeker door veel oud-medewerkers van Vlaardingen enorm is gewaardeerd.