VUG reactie op stopzetting partnership RPhO

17/11 - Nico Overbeeke heeft gereageerd op de aankondiging van Peter Dekkers met betrekking tot het partnership met het Rotterdam Philharmonisch Orkest.


Beste VUG leden en overige Unilever gepensioneerden,


Parallel heeft u de mededeling kunnen lezen van Unilever (Peter Dekkers) met betrekking tot het partnership met het Rotterdam Philharmonisch Orkest en het jaarlijkse Concert for U, dat traditioneel in januari plaatsvond.


Het VUG bestuur vindt het jammer dat een 65-jarige traditie nu beƫindigd wordt. Het was nog het enige event waar zowel actieve medewerkers als gepensioneerden uit alle delen van het bedrijf elkaar konden ontmoeten en daar ook veel plezier aan beleefden.


Vanzelfsprekend speelde de VUG via zijn algemene communicatiekanalen (o.a. website u-vitalis.nl) een rol in het faciliteren van de organisatie ervan.


Het VUG bestuur respecteert het besluit en waardeert natuurlijk dat Unilever sociale projecten wil ondersteunen waar maatschappelijk het meeste behoefte aan is en heeft begrip voor de argumentatie.


Tegelijkertijd kennen wij Unilever als een bedrijf dat erkenning en waardering heeft voor de bijdragen die gepensioneerden aan het bedrijf hebben geleverd. Dat Unilever blijk geeft van die erkenning en waardering, door aandacht en ondersteuning te geven aan sociale activiteiten voor gepensioneerden is ook iets wat wij met trots uitdragen binnen en buiten Unilever kringen.


Graag willen wij dan ook met Unilever in gesprek blijven over hoe dat ook in de nabije en verdere toekomst op een duurzame manier verder vorm gegeven zou kunnen worden.


Namens het VUG bestuur


Nico Overbeeke
Voorzitter


Lees ook: Officiƫle aankondiging Peter Dekker