Bescherming persoonsgegevens bezoekers U-Vitalis

25/05 - Per 25 mei 2018 is de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) van kracht, ook voor de VUG/U-Vitalis.

 

Welke gegevens hebben wij van de bezoekers en wat wordt er mee gedaan?

De bezoekersadministratie van U-Vitalis.nl wordt beheerd/bewaakt door de webmaster. De beschikbare gegevens, inclusief het e-mailadres, zijn nodig om bezoekers via e-mail te kunnen informeren.

Tot nu toe zijn alle gegevens zoals opgenomen in het bezoekersbestand afkomstig van de bezoekers zelf zoals opgegeven bij de aanmelding als bezoeker.

Wijzigingen in de bezoekersadministratie kunnen worden doorgegeven aan de webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), waarna deze wijzigingen in de bezoekersadministratie worden verwerkt.

Gegevens van bezoekers zullen nooit - behalve als gevolg van wettelijke verplichtingen - aan derden worden verstrekt.

Naast de webmaster hebben alleen de voorzitter en de secretaris van de VUG, indien nodig, toegang tot het bestand met bezoekersgegevens.

 

Indien bezwaar

Een bezoeker die bezwaar heeft tegen het gebruik van zijn of haar gegevens zoals hiervoor is aangegeven, verzoeken wij dit kenbaar te maken, per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Rotterdam, mei 2018

AVG logo