SS Rotterdam decor geslaagde PE-IC & FP reünie

02/12 - Op 28 en 29 oktober 2017 was het dan zover, een reünie van de groep Product Engineers van Icecream en Frozen Products van rond de jaren '90 van de vorige eeuw.

Met in hun midden natuurlijk de Father and Mother of all product engineers, Senior Product Engineer Aad en echtgenote Loes Cieremans. Destijds een hechte vrienden groep, met veel plezier hardwerkend, en vaak onderweg in Europa en daarbuiten. Maar ook met op z’n tijd aandacht voor ontspanning met z’n allen.

 

PE-IC FP reunie

 

Alle engineers uit die tijd hebben vanuit Product Engineering succesvol carrière gemaakt, de meesten genieten intussen van een Zwitserleven gevoel.

Bij wisselende gelegenheden in de afgelopen jaren ontmoetten sommigen elkaar, daarbij werd steevast de wens geuit om als groep, samen met de echtgenotes weer eens bij elkaar te komen. Uiteindelijk lukte dat op 28 en 29 oktober aan boord van het SS Rotterdam. Een schitterende ambiance, met alle hoogtepunten van het huidige Rotterdam onder handbereik. Met de watertaxi stoven we overal naar toe.

Bij het geanimeerde diner op zaterdagavond passeerden vele anekdotes en foto’s uit het verleden de revue. Dat het samenzijn een succes was, blijkt uit het feit dat tijdens de afsluitende lunch op zondag in de ‘Ballentent’, al plannen werden gesmeed voor een volgende reünie in 2018.

Bijgaand een paar sfeerfoto’s. De gezichten behoren toe aan Aad en Loes Cieremans, Hanneke Lempers, Bas en Anneke Kasteel, Hans en Ingrid Hermans, Ian en Audrey Dunmall, Albert en Marly Stuurman, Jaap en Henriette van der Schans, en Cees en Irene Spaanderman.


- - -


Heeft u ook reünie nieuws ?

Het heeft er alle schijn van dat oud-collega’s die bij Unilever hebben gewerkt graag weer eens bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten en bij te praten.

Eind vorig jaar gebeurde dat in de proeffabriek van URL in Vlaardingen, onlangs door gepensioneerden van LINTAS en recentelijk ook door een groep Product Engineers van IceCream & Frozen Products, beiden in Rotterdam.

Misschien dat dit u aanzet om ook eens zoiets te organiseren, laat ons dat weten!

Stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.