COGU

Bent u een beetje handig met de computer? Werkt u wel eens met word en/of excel? De COGU commissie is op zoek naar u.
Maak s.v.p. wat tijd vrij voor deze belangrijke club. Een paar uurtjes per maand is al voldoende. U zult ons enorm helpen.

 


COGU-bezoekers

Wij zijn doorlopend op zoek naar COGU-bezoekers. Veel oud-collega's kijken uit naar uw bezoek. Wie meldt zich aan voor deze dankbare taak?

Op dit moment zijn er de vacatures in diverse regio's.

 

Heeft u interesse in deze leuke bezigheid, neem dan s.v.p contact op met het COGU-secretariaat. Dat kan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen kan ook via telefoon 010-2052401 of 2052402, bereikbaar iedere woensdag van 10.00 tot 15.30 uur.

 

- - -

 

COGU (Contact Organisatie Gepensioneerden Unilever)

De Contact Organisatie Gepensioneerden Unilever (COGU) werd in 1961 door Unilever opgericht en speelt een onmisbare rol in het contact tussen maatschappijen en de gepensioneerden van Unilever in Nederland of zijn/haar weduwe/weduwnaar. De COGU is een unieke organisatie in Nederland. Voor zover bekend heeft geen enkele andere multinational, zoals Shell, Philips, AKZO of Hoogovens, iets dergelijks. Regelmatig wordt de COGU geroemd voor haar werkzaamheden.

  Documenten/Evenementen
 
  Contact

Wilt u iets vragen? Neem dan contact op met de COGU-commissie.
Dat kan op verschillende manieren.


COGU-commissie

Telefonisch bereikbaar via 010-2052401 of 010-2052402,
iedere woensdag van 10.00 tot 15.30 uur.


E-mailadres:
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Postadres:

COGU-commissie
Antwoordnummer 318, 3000 VB Rotterdam
(geen postzegel)

COGU cie  COGU commissie

Wil Hijkoop - Voorzitter
Joke Visser

Fotoboeken

 
De werkwijze van de bezoeken is eenvoudig: rond zijn of haar verjaardag krijgt de gepensioneerde of zijn/haar weduwe/weduwnaar een bezoek én een kleine attentie. Circa 145 gepensioneerden van Unilever hebben zich als vrijwilliger opgegeven om deze bezoeken af te leggen en het blijkt dat zowel de ontvanger als de bezoeker deze bezoeken als plezierig ervaren.

Een bezoeker legt zo’n 10 tot 30 bezoeken per jaar af. De bezoeker ontvangt een onkostenvergoeding voor vervoer (eigen auto of openbaar vervoer) en telefoongebruik. In 2022 zullen er ongeveer 2030 mensen worden bezocht.

Jaarlijks is er de z.g. 'COGU Jaardag' in Rotterdam waarop alle bezoekers uitgenodigd worden samen te komen om, onder het genot van een drankje en een uitgebreide warme lunch, elkaar te ontmoeten.

 

Bezoek ontvangen?

Wilt u als VUG-lid ook jaarlijks graag bezocht worden door een van de COGU-vrijwilligers?

Dat kan. Meldt u hiervoor aan bij de COGU-commissie. Dat kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of belt u op woensdag naar 010-2052401 of 010-2052402 (tussen 10.00 tot 15.30 uur).


COGU-commissie

De COGU-commissie verricht een aantal taken. De COGU-commissie:

  • verwerkt de door Progress verzonden mutaties van de overleden gepensioneerden inclusief de partners voor het COGU-systeem;
  • controleert de declaraties van de bezoekers;
  • beantwoordt vragen van gepensioneerden en bezoekers;
  • houdt contact met de regio-coördinatoren;
  • verzorgt de attenties;
  • werft bezoekers voor gepensioneerden in de diverse regio's.