in memoriam 2024.001 im 2023 im 2022 Overzicht In Memoriam
pagina's vanaf 2008


U dient hiervoor ingelogd te zijn.

In Memoriam startpagina

Het algemene pensioenfonds van Unilever (Unilever APF) is een onafhankelijke stichting die de pensioenregelingen van Unilever Nederland uitvoert. Dit fonds bestaat uit twee onderdelen: Progress en Forward.

Via deze rubriek kunt u kennisnemen van het overlijden van oud-medewerkers van Unilever. Deze gegevens worden aangeleverd door het Unilever APF.

Om privacy-redenen zijn de gegevens op deze pagina uitsluitend toegankelijk voor (oud) Unilever-medewerkers en daarom opgenomen in het afgeschermde deel van deze website. 

-> Om de In Memoriam rubriek te kunnen raadplegen, dient u dus eerst in te loggen via het inlogscherm rechts.

Wanneer de secretaris van de VUG (Jan Maat, Maris 47, 2681 MP Monster of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of één van de secretarissen van de lokale verenigingen een overlijdensbericht tijdig krijgen toegestuurd, met het verzoek tot plaatsen, zullen wij dit bericht direct ook publiceren op de startpagina van U-Vitalis.

Voor al uw vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze rubriek kunt een e-mail sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inloggen afgeschermd deel