U-Vitalis Nieuwsbrief

februari 2019

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de februari 2019 Nieuwsbrief.

Heeft u suggesties of opmerkingen, stuur dan een e-mail naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

ALV en Kerstbijeenkomst VGU-HkR in De Doelen

Gelukkig geen sneeuw dit jaar, dus de opkomst was groot in de Jurriaanse Zaal van De Doelen in Rotterdam, waar de VGU-HkR haar najaars-ALV en kerstbijeenkomst hield.

Lees meer...

Frans Prins wordt nieuwe voorzitter Unilever APF

Per 1 januari 2019 is Frans Prins onafhankelijk voorzitter van de Raad van Bestuur van het Unilever APF. Hij was onder meer directeur bij verschillende pensioenfondsen en koepelorganisaties. Frans Prins volgt Ruud Hommes op.

Lees meer...

Kerstdiner Lucas Aardenburg in de Spaarbankhoeve

Een perfecte locatie, een heerlijk diner en enkel blijde gasten. Zie hier de ingrediŽnten van het Kerstdiner van Lucas Aardenburg (diepvries Hoogeveen) waarvoor dit jaar de Spaarbankhoeve te  Fluitenberg het decor zou zijn.

Lees meer...

Na 53 jaar einde Autoclub Research

Door de sluiting van het URDV in Vlaardingen, die binnenkort naar Wageningen verhuist, zag ook de Autoclub Research zich genoodzaakt haar activiteiten te beŽindigen. Veel leden namen deel aan een reŁnie waarmee de autoclub meteen werd afgesloten.

Lees meer...

De Vegetarische Slager en Unilever samen verder

Unilever neemt De Vegetarische Slager over. De overname is volgens oprichter Jaap Korteweg een volgende stap om uit te groeien tot de grootste slager ter wereld. Voor Unilever past de acquisitie naadloos in de strategie om het portfolio uit te breiden met plantaardige voedingsmiddelen.

Lees meer...

Unilever personeelsconcert in teken van Broadway

Het Unilever personeelsconcert stond dit jaar in het teken van Broadway. Voor het concert, dat werd gehouden op zaterdag 12 januari, hadden vele honderden (oud)medewerkers, familieleden en vrienden een plaatsje weten te bemachtigen in De Doelen.

Lees meer...

Benoeming Willy Westerborg bij Unilever APF

Willy Westerborg–de Haan is per 1 februari aangetreden als directeur Finance & Risk van Unilever APF. Zij wordt tevens uitvoerend bestuurslid van de one-tier board.

Lees meer...

Presentaties en verslag november ALV van de VUG

Op dinsdag 13 november 2018 vond de goed bezochte en zeer geslaagde Algemene ledenvergadering van de VUG plaats in de aula van URDV te Vlaardingen. Ook Lou Lievense, site director van het Unilever Research Laboratorium, gaf een voordracht.

Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws