U-Vitalis Nieuwsbrief

januari 2018

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018 en daarmee alweer nummer 21. Eerdere nieuwsbrieven vindt u terug in het Nieuwsbrief Overzicht.

Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

ALV en Kerstdiner VGU-HkR op en rond het Weena

Geen maatschappij ontwrichtend weer vandaag dus geen reden om niet naar de vergadering/bijeenkomst te komen. En velen waren dan ook aanwezig. De voorzitter heette ons van harte welkom en begon daarna snel met het afwerken van de agendapunten. Lees hier het verslag van een middag vol informatie en vertier. 

Jaarlijkse Uitreiking Unilever Research Prizes

Op donderdag 7 december werden in Vlaardingen de Unilever Research Prizes uitgereikt aan twaalf veelbelovende studenten van Nederlandse universiteiten. Met de jaarlijkse uitreiking wil Unilever haar waardering uitspreken voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek zoals dat aan de Nederlandse universiteiten wordt uitgevoerd. Lees meer....

Unilever verkoopt margarinetak aan KKR

Unilever verkoopt zijn margarinetak voor ruim € 6,8 miljard aan investerings maatschappij KKR. Verwacht wordt dat de deal halverwege volgend jaar wordt afgerond. Unilever zette onze margarinetak afgelopen voorjaar in de etalage. Dat gebeurde nadat een overnamepoging van Kraft Heinz was afgewend. Lees meer...

Unox-winkel in Oss sluit voorgoed de deuren

Het in Oss en ver daarbuiten bekende Unox-winkeltje aan de Gasstraat gaat binnenkort sluiten. De nieuwe eigenaar Zwanenberg heeft dit besloten. Wat bij het besluit vooral telde, is dat de winkel dringend toe is aan een opknapbeurt. Oss verliest een groot icoon.
Lees meer....

Uitje van de BIG geslaagd einde van jubileumjaar

Vanuit Vlaardingen vertrokken 7 december 2017 twee bussen met gepensioneerde medewerkers van Lever Fabergť Vlaardingen richting Zeeland. Het jaarlijkse uitje van de  gepensioneerdenvereniging met dit keer een briljant randje. De BIG bestond in 2017 precies 65 (!) jaar.
Lees meer....

Zilveren Kruis licht polisvoorwaarden 2018 toe

In een handzame brochure licht het Zilveren Kruis de belangrijkste veranderingen toe in de polisvoorwaarden van 2018 ten opzichte van 2017. De brochure geeft een toelichting op de veranderingen in de basisverzekering, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen ten opzichte van 2017. Lees meer....

COGU Jaardag 2017 weer groot succes!

Op woensdag 29 november is de traditionele COGU Jaardag gehouden, een dag waar veel COGU-bezoekers steeds naar uitkijken. Niet minder dan ruim 120 bezoekers uit heel Nederland waren vol goede moed naar Bar Brasserie Engels in het Groothandelsgebouw te Rotterdam vertrokken. Jan Arends tekende voor het verslag van deze dag. Lees meer....

Bijzonder geslaagde ALV van de VUG in Oss

Op dinsdag 14 november 2017 vond in Oss de goed bezochte Algemene ledenvergadering van de VUG plaats. Daar werd ook de vernieuwde U-Vitalis website (inmiddels 10 jaar oud!) gelanceerd met een muzikale omlijsting door De Notenkrakers (oud-UNOX medewerkers).
Lees meer....

Unilever APF eService november 2017

De eind november verschenen eService van het Unilever APF besteedde onder meer aandacht aan de pensioenverhoging en het nieuwe pensioenoverzicht voor gepensioneerden. Teruggekeken werd ook op het leuke interview met de 86-jarige proeflezer Leo Bijland.
Lees meer....

SS Rotterdam decor geslaagde PE-IC & FP reŁnie

Op 28 en 29 oktober 2017 was het dan zover, een reŁnie van de groep Product Engineers van Icecream en Frozen Products van rond de jaren '90 van de vorige eeuw. Een vurige wens om samen met de echtgenotes weer eens bij elkaar te komen werd hiermee vervuld.
Lees meer....

Foto's URDV bijeenkomst gepensioneerden

Een impressie van de jaarlijkse bijeenkomst voor gepensioneerden van URDV, gehouden op 12 oktober 2017 te Vlaardingen. Na een borrel in de foyer werd een heerlijk driegangen diner geserveerd in het URDV-personeelsresaturant Casa Nova.
Lees meer....
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws