U-Vitalis Nieuwsbrief

juni 2019

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van juni 2019.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Presentatie van Conny Braams tijdens de VUG ALV 

De presentatie doorConny braams, CEO van Unilever Benelux, gehouden tijdens de VUG ALV van 16 april staat nu in zijn geheel op deze website.
Van prachtige bedrijfsresultaten tot mooie groei- en winstcijfers en veel prachtig nieuws over innovaties, bijvoorbeeld over het plastic verpakkingen reductie programma.
Lees meer...

SBZ Vitaliteitsdag: ‘Terugblikken en vooruitkijken'

Noteer zaterdag 31 augustus 2019 in uw agenda. De speciale en 10e editie van de SBZ Vitaliteitsdag vindt plaats in Papendal Arnhem. U bent van harte uitgenodigd!
Lees meer...

50 jaar kennis en kunde in het Unilever Lab

In de jaren 2008-2012 zoomde het onderzoeks≠project URDV Capabilities, a Business Asset in op de expertises en kernkwaliteiten van URDV. Het project werd uitgevoerd door Ton van Helvoort en projectleider Mila Davids van de Stichting Historie der Techniek van Technische Universiteit Eindhoven en resulteerde in vijf thematische cahiers.
Lees meer...

BIG maakt mooie dagtocht met de Zilvermeeuw

Donderdag 9 mei 2019 was de jaarlijkse dagtocht van de gepensioneerden-vereniging “Blijf in Gedachten” (BIG) van Lever Fabergť Vlaardingen. Een geslaagde dag aan boord van rondvaartboot De Zilvermeeuw.
Lees meer...

Zilveren Kruis Raad en Daad mei 2019 Nieuwsbrief

Wat zijn uw plannen voor de zomer? Blijft u thuis of gaat u op vakantie? Om u op weg te helpen, zette Zilveren Kruis  een aantal tips op een rijtje.
Lees meer...

De SBZ-nieuwsbrief Lente 2019 is uit

De Steun Bij Ziekte nieuwsbrief is in een nieuw jasje gestoken!
In deze nieuwsbrief leest u daar meer over.
Lees meer...

eService Progress/Forward Mei 2019

Afgelopen maand verscheen ook de nieuwe eService van Progress-Forward. Naast informatie over de financiŽle positie van het 1e kwartaalleest u hierin ook het interview met Willy Westerborg. En het bericht dat Unilever APF stopt met het beleggen in tabak.
Lees meer...

Mysterieus luchtalarm in Gouda onderzocht

Elke woensdagmorgen schrikken de Goudse buurtbewoners zich een hoedje. Het luchtalarm van de voormalige Unilever-fabriek gaat af en toch is het geen maandag 12.00 uur? De digitale krant InDeBuurt Gouda ging op onderzoek uit.
Lees meer...

Zeker 300 woningen op terrein URDV

Op het Unileverterrein in Vlaardingen komen zeker 300 woningen te staan. De bouw begint na de verhuizing van URDV (einde dit jaar) naar Wageningen.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws