U-Vitalis Nieuwsbrief

juni 2020

Hartelijk welkom!

We hopen dat u in goede gezondheid verkeert en dat u uw draai zo goed mogelijk gevonden heeft in deze bizarre tijd.

Ondanks het Corona-tijdperk, of misschien wel juist daarom, zijn er rond Unilever volop ontwikkelingen gaande waarover we u via de U-Vitalis website willen informeren. In deze digitale Nieuwsbrief zetten wij de belangrijkste nieuwsfeiten voor u op een rijtje.

U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van juni 2020.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Unilever wil gezondheid planeet verder verbeteren

Unilever maakte een reeks nieuwe betekenisvolle en daadkrachtige maatregelen en beloftes bekend die zijn opgezet om de gezondheid van de planeet te verbeteren. U-Vitalis vatte de hoofdlijnen samen.
Lees meer...

Jaarbericht Progress met resultaten 2019

Een rendement van 13,7% maar toch is de financiŽle situatie van Progress verslechterd, schrijft bestuurslid Unilever Pensioenfonds Theo Rutten in het voorwoord van het jaarbericht 2019.
Lees meer...

Unilever wordt (op papier) toch een Brits bedrijf

Eind 2018 leek het er nog op dat het hoofdkantoor van Unilever naar Nederland zou komen. Medio juni maakte Unilever onverwachts bekend dat het omgekeerde gaat gebeuren.
Lees meer...

Verandert Covid-19 onze relatie met voedsel?

Onze Global Nutrition Director Angelika de Bree hoopt dat we zullen waarderen waar en hoe voedsel wordt geproduceerd, en dat we zullen genieten van het samen koken en eten.
Lees meer...

Interview Coronavirus met Hanneke Faber 

Het AD interviewde Hanneke Faber, hoofd van de divisie Food en Refreshment van Unilever, en vroeg haar hoe Unilever omgaat met  de coronacrisis.
Lees meer...

Unilever Sustainable Living Plan bestaat 10 jaar

Na 10 jaar Unilever Sustainable Living Plan roept bestuursvoorzitter Alan Jope op duurzaam leven voor 8 miljard mensen gemeengoed te maken en vraagt hij collectieve actie om ervoor te zorgen dat de crises van sociale ongelijkheid en klimaat niet worden verwaarloosd.
Lees meer...

Nieuwsbrief Koepel Gepensioneerden

In de mei nieuwsbrief van de Koepel Gepensioneerden staat een interessant artikel over een voorstel van Prof. Hemels om gepensioneerden AOW premie te laten betalen.
Ook geeft de Koepel Gepensioneerden een duidelijke reactie waarom dit voorstel ten onrechte aan de corona crisis is gekoppeld.
Lees meer...

Brochure 'Prettiger ouder worden' 2020 is uit

 Zilveren Kruis heeft voor 2020 de brochure ‘Prettiger ouder worden’ vernieuwd. In deze brochure vindt u weer veel interessante artikelen.
Lees meer...

Kortingsaktie Blijdorp ondanks Corona mogelijk

Het is weer mogelijk om een abonnement met 25% korting te verlengen of te bestellen. Deze aanbieding is uitlsuitend voor (oud)medewerkers van Unilever.
Lees meer...

Gerdi Verbeet lid Raad van Commissarissen Unilever


Mevrouw Gerdi Verbeet (68) is per 1 april 2020 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Unilever Nederland. Zij volgt daarmee mevrouw drs. Kitty van der Heijden op. Gerdi Verbeet heeft een lange staat van dienst in het onderwijs en in de Nederlandse politiek. Zij was onder meer voor een periode van tien jaar lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, waarvan zes jaar als Voorzitter.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws