U-Vitalis Nieuwsbrief

maart 2018

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de tweede Nieuwsbrief van 2018 en daarmee alweer nummer 22.

Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

VUG nieuwsbrief van maart 2018 is verschenen

Met veel plezier stuurt het bestuur u haar nieuwsbrief van maart met daarin de agenda van de Algemene Ledenvergadering op 17 april 2018. U leest ook over de laatste ontwikkelingen in het Algemeen Pensioen Fonds (APF) Unilever en extern de ontwikkelingen in de KNVG.
Lees meer....

Architect Hoogstad tekent Weena versie 2.0

De verplaatsing van het Unilever hoofdkantoor was voor de architect Jan Hoogstad aanleiding om zijn potloden opnieuw te slijpen. Volgens  architecten is het goed mogelijk om binnen het oorspronkelijke plan van Jan Hoogstad een groter en hedendaags hoofdkantoor te realiseren.
Lees meer...

Jaarverslag van de VUG over 2017 - 2018

De secretaris van de VUG, Jan Maat, heeft ook nu weer zijn best gedaan een bondig verslag te schrijven over de periode 2017 - 2018.
Open de link om het verslag te lezen.
Veel leesplezier!
Lees meer....

Unilever hoofdkantoor komt in Nederland!

De nieuwe hoofdvestiging van Unilever komt in Nederland en niet in het Verenigd Koninkrijk. "En we houden een zeer klein wereldwijd hoofdkantoor over”, verklaarde president-commissaris Marijn Dekkers van Unilever..
Lees meer....

Contactgegevens SBZ verzekerden bij ZK gewijzigd

De contactgegevens zoals deze in de SbZ/ZK-nieuwsbrief van het voorjaar en najaar staan vermeld, zijn gewijzigd.
Wilt u contact met Zilveren Kruis, gebruik dan s.v.p. de nieuwe contactgegevens.
Lees meer....

Uitnodiging ALV VGU-HkR dinsdag 17 april 2018

Het Bestuur van de VGU-HkR nodigt haar leden uit voor de voorjaarsbijeenkomst en een korte ALV die op dinsdag 17 april wordt gehouden in restaurant Engels te Rotterdam. Aansluitend vindt op dezelfde locatie de VUG ledenvergadering plaats.
Lees meer....

Woningbouwplannen voor de oude Royco-fabriek

Tot 2001 werden aan de Heycopstraat in Utrecht nog zakjes Cup-a-Soup afgevuld. Betekenen nieuwe bouwplannen nu het einde van deze bekende fabriek? Niet alleen voor oud Royco-medewerkers een leuk verhaal om te lezen.
Lees meer....

SBZ brochure 'Prettiger ouder worden' 2018

U wilt zo lang mogelijk de regie over uw eigen leven houden. Maar hoe regelt u dit? Wat zijn uw mogelijkheden? En wat krijgt u allemaal vergoed? Samen met Zilveren Kruis ontwikkelde Steun Bij Ziekte  voor senioren speciale diensten, services en vergoedingen.
Lees meer....

Met het Concert for U is 2018 echt begonnen

In concertgebouw De Doelen werd op zaterdag 13 januari het traditionele Unilever Nieuwjaarsconcert gehouden, voor de trouwe bezoeker een evenement om niet te missen. Een perfect podium voor het 100-koppige Ún 100-jarige Rotterdams Philharmonisch Orkest.
Lees meer....

VvG UBN bezoekt dierenpark Amersfoort

Dit jaar namen 239 gasten deel aan de jaarlijkse ontmoetingsdag van de Vereniging van Gepensioneerden UBN. Met maar liefst vijf bussen reden zij hiervoor naar Dierentuin Amersfoort, een prachtige locatie voor deze geslaagde dag.
Het verslag en foto's....
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws