U-Vitalis Nieuwsbrief

maart 2019

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van maart 2019.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Uitnodiging VUG Algemene Ledenvergadering

Wij nodigen u uit voor onze Algemene Leden-vergadering (ALV) op dinsdag 16 april 2019 in het Engels Meeting & Conference Center, Stationsplein 45, Rotterdam. De bijeenkomst begint om 12.00 uur met een broodjeslunch aansluitend op de ALV van de VGU-HkR.
Lees meer...

Zelfde plek, (bijna) zelfde tijd: ALV VGU-HkR

Het bestuur van de VGU-HkR nodigt haar leden uit voor de voorjaars ALV. Deze wordt ook gehouden op dinsdag 16 april 2019 eveneens in het Groothandelsgebouw te Rotterdam. Dit programma start om 11.00 uur en is voorafgaand de ALV van de VUG.
Lees meer...

Kort verslag APF Unilever en VO - kring Progress

Lees hier een samenvatting van het belangrijkste nieuws over de recente ontwikkelingen bij Progress en de betrokkenheid van het verantwoordingsorgaan (VO).
Lees meer...

Koop nu je Blijdorp-abonnement met 25% korting

De afgelopen maanden hebben weer de nodige nieuwe ontwikkelingen in Diergaarde Blijdorp plaats gevonden. Koop nu een abonnement met 25% korting en laat je verrassen?
Lees meer...

Wel of geen aparte app voor de U-Vitalis website ?

Onder meer tijdens de laatstgehouden ALV bereikte ons de vraag of er geen gebruiksvriendelijke app voor de U-Vitalis website kan worden gemaakt. We deden een onderzoekje naar de voor- en nadelen van zo'n app.
Lees meer...

Lab Vlaardingen sluit in november definitief

Het huis-aan-huisblad Groot Vlaardingen meldt deze week dat de in 2016 aangekondigde sluiting van URL in november definitief zijn beslag krijgt.
Lees meer...

Pensioen Alfabet nu online te raadplegen

Dankzij de deskundige inbreng van pensioenkenner Brord Wehmeyer is er een zeer praktische en waardevolle Verklarende Woordenlijst beschikbaar.
Lees meer...

KNVG en NVOG in radiospotje en -interview

De KNVG en NVOG roepen de onderhandelaars op jongeren en ouderenorganisaties nu snel aan de onderhandelingstafel uit te nodigen. Het reclamespotje was voor NPO5 aanleiding om te bellen met mede-initiatiefnemer Joop Schouten van het KNVG.
Lees meer...

eService Progress/Forward januari 2019

In de laatst verschenen eService leest u meer over de financiële positie eind 2018 Progress en Forward; een interview Frans Prins, nieuwe voorzitter Unilever APF; Het laatste nieuws over een nieuw pensioenstelsel.
Lees meer...

"Voor de zomer tóch een pensioenakkoord"

Dit stellen de voorzitters van de KNVG en de NVOG. Wel geven zij aan, dat dit afhangt van een tijdelijke rem op de verhoging van de aow-leeftijd.

Lees meer...

Reactie KNVG en NVOG op plannen minister Koolmees

In een gezamenlijk persbericht hebben beide koepels van gepensioneerden afstand genomen van de kabinetsplannen.

Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws