U-Vitalis Nieuwsbrief

maart 2020

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van maart 2020.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Unilever wereldwijd gelijk percentage m/v managers

Unilever heeft wereldwijd een evenwicht bereikt tussen vrouwen en mannen werkzaam in het management. Dit is een jaar eerder dan gepland. Met een hogere vertegenwoordiging van vrouwelijke managers dan ooit tevoren, is Unilevers personeelsbestand bezig de kloof tussen mannen en vrouwen te dichten
Lees meer...

Toekomst Unilever Terrein in Vlaardingen

De nieuwsbrief 'Toekomst Unileverterrein' van februari 2020 geeft een verslag van de informatieavond en het vervolg. Tijdens deze avond werd de conceptversie van het definitieve Masterplan gepresenteerd.
Lees meer...

Komt Ben & Jerry's ijs straks uit de lucht vallen?

Terra Drone Europe, een groepsonderneming van het in Japan gevestigde Terra Drone Corporation, en Unilever hebben de handen ineengeslagen om droneleveringen van Ben & Jerry's ijs te verkennen.
Lees meer...

Tentoonstelling Adieu Unilever Vlaardingen

Een tentoonstelling die vrijwel uitsluitend gaat over de aanwezigheid van LZM in Vlaardingen is tot eind juni 2020 te zien in het Streekmuseum, Kethelweg 50 te Vlaardingen.
Lees meer...

Een nieuwe General Manager Unilever Benelux

Annemarieke de Haan is benoemd tot General Manager Unilever Benelux. Zij start op 1 maart 2020 in haar nieuwe functie en volgt dan Conny Braams op, die op haar beurt is benoemd tot Chief Digital & Marketing Officer (CDMO).
Lees meer...

Opnieuw geslaagde editie personeelsconcert

Al bij het Rotterdam CS hoorde je iemand TaTaTa Taaa neuriŽn. Uit de parkeergarage Schouwburg≠plein kwam een echtpaar waarvan de man zachtjes hetzelfde deuntje floot. Het was al snel duidelijk, zaterdagavond 11 janauri vond in concertgebouw De Doelen het Unilever personeelsconcert plaats.
Lees meer...

Koepel Gepen≠sioneerden op 1 januari van start

De fusie van de gepensioneerdenorganisaties KNVG en de NVOG is in het begin van 2020 met succes afgerond. Na deze fusie is de Koepel Gepensioneerden ontstaan.
Lees meer...

Deel productie Ben & Jerry's weg uit Hellendoorn

Unilever wil de productiekosten in de ijsfabriek verlagen door flexibele werktijden in te voeren. Ook wordt een deel van het ijs voortaan in Engeland gemaakt. De onzekerheid in Hellendoorn voor de werknemers is groot.
Lees meer...

Koning Willem Alexander opent GFIC de "Hive"

Op 6 december heeft koning Willem Alexander in bijzijn van Unilever CEO Alan Jope en de bewoners het nieuwe Unilever Global Foods Innovation Centre, ook wel de Hive genoemd, geopend. Het is het duurzaamste kantoor in de wereld.
Lees meer...

Unilever APF: Volledige indexatie gepensioneerden

Het Bestuur van Unilever APF verhoogt de pensioenen. Pensioen≠gerechtigden en gewezen deelnemers ontvangen per 1/1/2020 een pensioen≠verhoging van 1,73%.
Lees meer...

Eerste werkdag GFIC in Wageningen

Maandenlang hebben ze ernaar uitgekeken, maar voor alle medewerkers uit Vlaardingen, Heilbronn en Poznan was maandag 4 november eindelijk de eerste werkdag in Wageningen.
Lees meer...

Nieuw boek van Jeroen Smit over Unilever CEO


Na twee jaar schrijven verscheen dinsdag 22 oktober het boek “Het grote gevecht & het eenzame gelijk van Paul Polman” van onderzoeks≠journalist en bedrijfskundige Jeroen Smit.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws