U-Vitalis Nieuwsbrief

maart 2021

Hartelijk welkom!

Geen uitstapjes in dit Corona-tijdperk, maar ook afgelastingen van allerlei andere activiteiten. Toch zijn er rond Unilever nog volop ontwikkelingen gaande waarover we u via de U-Vitalis website willen blijven informeren. De belangrijkste nieuwsfeiten zetten we in deze digitale maart-nieuwsbrief op een rijtje.

Heeft u suggesties of opmerkingen, e-mail dan naar nieuwsbrief@u-vitalis.nl.

Team U-Vitalis

John Kersten voorzitter Koepel Gepensioneerden

Oud-Tweede Kamerlid voor de PvdA en oud-vakbondsvoorzitter (FNV) John Kerstens is door de Algemene Ledenvergadering van de Koepel Gepensioneerden benoemd tot voorzitter.
Lees meer...


COGU is op zoek naar nieuwe bezoekers

In de tweede helft van 2020 is een aantal COGU-bezoekers gestopt. De COGU is nu op zoek naar nieuwe COGU-bezoekers. Wie meldt zich aan voor deze dankbare taak?
Lees meer...


Annemarieke de Haan te gast bij ALV VUG

Annemarieke de Haan, die vorig jaar Conny Braams opvolgde, zal op dinsdagmorgen 20/04/21 tijdens de Algemene Ledenvergadering VUG een presentatie geven.
Lees meer...


Upfield sluit margarinefabriek Nassaukade

Medio 2022, amper drie jaar na de afsplitsing van Unilever, valt het doek voor de margarinefabriek aan de Nassaukade. De 150 medewerkers zijn over dit voornemen geÔnformeerd.
Lees meer...


Beperkingen Corona biedt ook volop kansen

Een van onze bezoekers vond min of meer noodgedwongen alle tijd om zijn duizenden foto’s en tientallen films te bekijken en op te ruimen.
Lees meer...


'Unox stopt voortaan minder worst in zijn worst'

Eťn van de landelijke dagbladen gebruikte deze pakkende maar nogal negatieve titel. Wij laten u het originele Unox artikel lezen met de titel: Unox zet in op plantaardig.
Lees meer...

Nieuw e-mailadres? Geef dit s.v.p. ook aan ons door!

Van een onlangs naar de VUG-leden verstuurde e-mail betreffende een pensioendebat kwam 3% onbestelbaar retour. Veelal omdat een nieuw e-mailadres niet was doorgegeven.
Lees meer...


Coronavaccinaties op voormalig Unileverterrein

De GGD Rotterdam-Rijnmond heeft gebouw C op het voormalige Unilever Research terrein aan de Nieuwe Waterweg goedgekeurd als locatie voor coronavaccinaties.
Lees meer...


VUG jaarverslag 2020 blikt terug op bijzonder jaar

Eind januari verscheen het VUG jaarverslag 2020. Corona maakte dat veel zaken dit jaar op een andere dan de vertrouwde manier georganiseerd moesten worden.
Lees meer...


Unilever wil gaan schoonmaken met zeewier

Unilever start een experiment om vuil van schimmels en bacteriŽn aan te pakken met schoonmaakmiddelen die worden gemaakt op basis van zeewier.
Lees meer...


Bertolli-sauzen naar Enrico-Glasbest

Enrico-Glasbest neemt een deel van Bertolli over. Het gaat daarbij, naast andere merkrechten onder de Bertolli licentie, om de Europese activiteiten van sauzen en mayonaise.
Lees meer...
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws