U-Vitalis Nieuwsbrief

mei 2018

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten of nieuwe rubrieken die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de derde Nieuwsbrief van 2018, oftewel nummer 23.

Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

Toegang personeelswinkels voor gepensioneerden

De personeelswinkels in Rotterdam, Vlaardingen (R&D) en Hellendoorn zijn tijdens de openingstijden toegankelijk voor alle Unilever gepensioneerden. De bezoektijden zijn uitgebreid en ook de personeelswinkel in het kantoor aan het Weena kan worden bezocht.
Lees hier alle spelregels....

Unilever's Magnum Pint wint Gouden Wheel

Het product Magnum Pint is verkozen tot beste productintroductie van het jaar. Unilever nam hiervoor het Gouden Wheel of Retail in ontvangst. De Wheels of Retail is de belangrijkste prijs voor productintroducties in de supermarkt.
Lees meer...

Veel zon en water tijdens uitje Loders Croklaan

Dinsdagmorgen 8 mei vertrokken de gepensioneerden van Loders Croklaan al om 08.30 uur voor een dagje uit vol bloemen en water. Het eerste doel van de twee bussen die vanuit Wormerveer voor het jaarlijkse uitje vertrokken, was Luttelgeest. Daar stond een bezoek aan de Orchideeënhoeve op het programma.
Lees meer....

Zilveren Kruis – indienen/inzage declaraties

Het indienen van declaraties gebeurt bij voorkeur digitaal. Dat kan via de Zilveren Kruis app (géén Digid nodig) of via de website Mijn Zilveren Kruis (wél Digid nodig). Lukt het op deze wijze niet, dan kunt u declaraties ook per post opsturen.
Lees meer....

Fototentoonstelling van Jac Mostert over Calvé

Eind mei opende in HuisKinesis (huis van de fotografie) in Delft de fototentoonstelling van Jac Mostert over Calvé. Deze tentoonstelling wordt gehouden tot eind juli en is een bezoek aan de Prinsenstad meer dan waard.
Lees meer....

eService Progress/Forward april 2018

De april-editie van eService is weer verschenen en in deze april-editie informeert uw pensioenfonds u onder meer over haar financiële positie en de veranderingen in het Uniform Pensioenoverzicht (UPO).
Lees meer....

Knorr reclame kijken voor het goede doel

Knorr in het Verenigd Koninkrijk en Ierland heeft een manier gevonden waardoor kijkers minder snel wegzappen van hun reclames. Wanneer een consument minimaal vijftien seconden naar een advertentie van Knorr kijkt, kan deze vervolgens een goed doel kiezen dat geld ontvangt van Unilever. Lees meer....

SBZ Nieuwsbrief voorjaar 2018 is verschenen

U In de voorjaarsnieuwsbrief van Zilveren Kruis/Steun Bij Ziekte wordt u geïnformeerd over onder meer de Vitaliteitsdag 2018, het raadplegen van het declaratie-overzicht en nog veel meer.

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief....

25% korting op uw Blijdorp-abonnement

 Diergaarde Blijdorp, een van Europa’s mooiste dierentuinen, won afgelopen jaar weer veel awards. Bestel nu een Blijdorp-abonnement. Met 25% korting.

Lees meer....
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws