U-Vitalis Nieuwsbrief

oktober 2018

Hartelijk welkom!

De redactie van U-Vitalis wil u als bezoeker door middel van deze digitale Nieuwsbrief regelmatig op de hoogte stellen van de belangrijkste nieuwsfeiten die op onze website verschijnen.

U ontvangt hierbij de oktober 2018 Nieuwsbrief, nummer 24 sinds de eerste editie in januari 2015 verscheen.

Heeft u suggesties of opmerkingen dan kunt u deze kwijt bij nieuwsbrief@u-vitalis.nl.
-

Verkiezingen Verantwoordingsorgaan Progress

Voor de vertegenwoordiging van de gepensioneerde leden in het Verantwoordings Orgaan (VO) van het Unilever Pensioenfonds, kring Progress is er dit keer meer dan één kieslijst. Maak kennis met de kandidaten die door het VUG-bestuur worden voorgedragen.
Lees verder...

Unilever blaast verhuizing naar Rotterdam af

Unilever ziet voorlopig af van een verhuizing van het Londense hoofdkantoor naar Rotterdam. Britse aandeelhouders dreigden het verhuisplan weg te stemmen. In maart werd de verhuizing naar Rotterdam bekend gemaakt.
Lees meer...

Terugblik Jitte de Jong VO Kring Progress

Aan de vooravond van de verkiezingen van het Verantwoordings Orgaan van het Unilever Pensioenfonds deze maand schreef  Jitte de Jong, voorzitter VO Kring Progress een prima stuk.

U kunt zijn bijdrage hier lezen....

Vitaliteitsdag 2018 op Papendal groot succes!

De Vitaliteitsdag, dit jaar gehouden op zaterdag 1 september, is door zo’n 450 enthousiaste deelnemers bezocht. Zij waardeerden deze dag met een 8.8.
Op deze dag is een aantal interessante presentaties gegeven.
Lees meer....

KNVG houdt pensioenenquête onder haar leden

De KNVG wil met een enquête onderzoeken wat u belangrijk vindt voor een goed pensioen. Uitkomsten worden op maandag 19 november in utrecht aan minister Koolmees overhandigd tijdens een debatmanifestatie rond pensioenen.
Lees hier verder....

Iglo uitstapje naar het Mediapark in Hilversum

Het jaarlijkse Iglo uitstapje had dit jaar plaats op woensdag 29 augustus. Na het verzamelen was het eerste doel het Mediapark in Hilversum. Daar konden de deelnemers zelf optreden, nieuws lezen, kijken en luisteren én genieten van een heerlijke lunch.
Lees meer....

VGU-HkR met de Zilvermeeuw naar mooi Gorinchem

Op donderdag 6 september was het weer tijd voor het jaarlijkse uitstapje van de VGU-HkR. Net als vorig jaar was de Zilvermeeuw uit Drimmelen afgehuurd. Dit keer niet voor een tocht door de Biesbosch maar voor een mooi retourtje Rotterdam-Gorinchem over het water.
Lees meer....

Hoogste punt Unilever Foods Innovation Centre

Het Unilever Foods Innovation Centre op het terrein van Wageningen University bereikte zijn hoogste punt. Paul Polman ging op bezoek.
Het gebouw, dat in mei 2019 open moet gaan, kost Unilever bijna €100 mln. 'Dat is ook voor ons geen kleingeld', aldus Polman.
Lees meer....

GVUZ zomertrip 2018 naar de Biesbosch

Op woensdag 29 augustus maakten de Unimills-gepensioneerden kennis met een van de nieuwste boten van deze rederij Zilvermeeuw. Deze hybrideboot is uitgerust met de laatste technologische snufjes, waarover de kapitein graag over vertelt.
Lees meer....

Boskalis verhuist naar LZM terrein Vlaardingen

De bekende baggeraar Boskalis gaat zich vestigen aan de Deltaweg, op een deel van het voormalige LZM terrein. Om verwarring te voorkomen, het gaat dus om het Lever Fabergé terrein, waar vroeger de Sunlight fabriek zat.
Lees meer....
Bezoek regelmatig www.u-vitalis.nl en blijf zo op de hoogte van alle VUG nieuws