Lees eerst, vóór u vernieuwde website gaat verkennen

14/11 - Dinsdag 14 november is de sterk vernieuwde en verbeterde U-Vitalis website gelanceerd tijdens de drukbezochte ALV van de VUG in Oss!

Wat meteen opvalt is dat U-Vitalis nu nog aantrekkelijker, overzichtelijker en gebruikersvriendelijker is geworden!

Op de Entree pagina staat alle nieuwe informatie samengevat en met slechts 1 klik komt u op de gewenste pagina of bij het gezochte onderwerp.

Alle menu-items staan nu bovenaan in de banner i.p.v. aan de linker- en rechterkant, waardoor alle belangrijke info overzichtelijk en over de volle breedte van het scherm zichtbaar is.

Bovendien zijn alle lokale Verenigingen met 1 klik duidelijk te zien.

uv tn


Minder inloggen

Nog een grote verandering is, dat de website nu een open, publiek karakter heeft voor wat betreft ca. 90-95% van de informatie.

Inloggen is alleen nodig voor de rubrieken In Memoriam, voor Unilever kortingsacties (o.a. Blijdorp abonnementen) of voor het aanmelden voor de digitale nieuwsbrieven van de VUG en U-Vitalis.

Ook het nieuws van de VUG, van Steun bij Ziekte, van de Unilever Pensioenfondsen en de fotoboeken en Unilever tijdschriften zijn nu met 1 klik op te roepen.

Kortom, het communicatiekanaal voor de VUG en haar leden voldoet geheel aan de eisen van deze tijd!

 

– – –

 

Nieuw gebruikersaccount aanmaken

Omdat gegevens in de loop der jaren vervuild zijn geraakt, is er voor gekozen bij de lancering van de vernieuwde website te werken aan een nieuw gebruikersbestand. Van de gelegenheid wordt meteen gebruik gemaakt vanaf nu gebruikersnamen te koppelen aan de e-mailadressen.

 

Opnieuw registreren

De oude U-Vitalis-accounts (gebruikersnaam en wachtwoord) zijn binnen de vernieuwde website niet meer bruikbaar.

Bezoekers die de afgeschermde gedeelten van de vernieuwde U-Vitalis.nl willen raadplegen (denk aan In Memoriam) wordt daarom gevraagd zich eenmalig opnieuw te registreren.

 

Registratieproces

Het registratieformulier is eenvoudig terug te vinden op de vernieuwde U-Vitalis.nl website, onder meer via de blauwe button 'Registreer'.

registreer

Bij registratie van een nieuw account wordt gevraagd om de vier volgende gegevens:

  • Naam (bijv. J.J. Jansen)
  • Unilever-/Referentienummer
  • E-mailadres (let op: dit wordt tevens de gebruikersnaam)
  • Wachtwoord (zelf te kiezen, minimaal 6 tekens)

Maak nu een nieuw gebruikersaccount aan. De webmasters zijn in deze periode vaker dan gebruikelijk beschikbaar om het nieuwe registratieproces in goede banen te leiden.

 

Hulp nodig ?

Bij onverhoopte problemen kunt u te allen tijde een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gestreefd wordt per ommegaande om deze e-mails te reageren.