Jaarlijkse activiteiten GVUZ

April

De in 1996 opgerichte Gepensioneerden Vereniging Unimills Zwijndrecht begint haar activiteiten traditiegetrouw in april met een reünie in het ARA hotel in Zwijndrecht. 

Die reünie wordt kort onderbroken voor de jaarvergadering.  Daarin geeft het bestuur aandacht aan de afname en toename van het ledenbestand in het afgelopen jaar. De nieuwe leden zijn voornamelijk personen, die destijds hun pensioen bij Progress ingeruild hebben voor een pensioen bij de nieuwe werkgever Sime Darby. Het bestuur legt verantwoording af voor de georganiseerde activiteiten en de gemaakte kosten. Indien mogelijk nodigen we een directielid van Unimills/Sime Darby uit om ons bij te praten over de gang van zaken bij onze voormalige werkgever.

Daarna wordt de reünie voorgezet met een gezellige samenkomst met een hapje en een drankje en een gezamenlijke lunch.

Augustus

In augustus volgt een tweede reünie maar dan in de vorm van een boottocht met de Zilvermeeuw die elk jaar weer een andere route maakt en die tot op heden nog steeds met goed weer is gevaren. Opmerkelijk is dat veelal de dagen voor de boottocht het weer slecht is maar op de bewuste dag was het steeds mooi weer. (Zeus ,de Griekse god van het weer, blijkt steeds goed samen te werken met de Romeinse godin Fortuna.)

Najaar

Aan het einde van het jaar gaat er naar alle leden de eindejaars en nieuwsbrief, samen met een brief van onze voormalig werkgever, met de wetenswaardigheden van het afgelopen jaar.