Jaarlijkse uitgaansdag Iglo Ola Utrecht

Op woensdag 9 september 2015 was het uitje van Diepvries en IJs (Iglo Ola), afdeling Utrecht. ’s Ochtends verzamelde iedereen zich op het Jaarbeursplein in Utrecht om per touringcar te vertrekken naar het geheel vernieuwde muziekcentrum TivoliVredenburg.

 Na de ontvangst was er een rondleiding door het bijzonder vernieuwend ogende gebouw van het unieke muziekpaleis met 5 concertzalen, elk ontworpen door architecten van wereldfaam. Tot de hoogtepunten hoorden het 18 meter boven straatniveau gelegen foyerplein en de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over de stad. Ook werd er in de mooie horecaruimte van de lunch genoten.

De reis werd daarna vervolgd via Lexmond voor koffie met gebak. Daarna ging het verder langs een stukje van de historische Hollandse Waterlinie naar Scherpenzeel voor een heerlijk diner.

De touringcar bracht daarna alle 56 deelnemers tevreden en voldaan weer terug naar Utrecht aan het eind van een goed bestede en gezellige dag. Of zoals iemand treffend opmerkte: “een goed georganiseerde dag, volgend jaar mag het voor mij weer”!