25 jaar GV UVG-N: Een feest van herkenning

05/11 - 23 september 1992 is de Gepensioneerden Vereniging UVG-N geregistreerd bij notaris mr. Oor in Oss. In 2017 blikt de vereniging terug.

Het bestuur vond het 25-jarig bestaan een bijzondere mijlpaal, die uitgebreid met haar leden en de partners gevierd mocht worden. Afspraken werden gemaakt met “De Lievekamp”, het “Osse” theater. Voor veel van de gepensioneerden nog bekend omdat in vroeger jaren hier de “Jubilarissendag” werd gehouden. Op vrijdag 15 september vond dan ook deze jubileumviering plaats.

Natuurlijk hoort bij een jubileum een feestelijk optreden. Hiervoor werd “Trane met Tuite” ingehuurd. Een gezelschap dat muzikale kwaliteiten koppelt aan humor. Speciaal voor deze middag hadden zij hun act opgepoetst met bekende Unilever reclame-melodieën en alles werd geïllustreerd met een keur aan Unilever-producten. Heel herkenbaar en gepast. Bovendien kon het publiek meezingen. Een feest van herkenning.

Voor en na de voorstelling en ook tijdens de pauze waren er volop versnaperingen, zowel in eet- als drinkbare vorm aanwezig. Ook de wat minder mobiele mensen, die tijdens de pauze in de zaal bleven, werden van een drankje voorzien.

 

14 25 jaar GV UVG N


Natuurlijk was er ook een officieel tintje aan deze viering. De penningmeester van de VUG, de in Oss nog goed bekende Mark Goedhart, hield een praatje en zette de mede-oprichter van de UVG-N vereniging, Rini Zwiers in het zonnetje. Een Os(s) van verdienste werd hem overhandigd. Rini was uitermate verguld met deze bronzen blijk van waardering.

Kortom, een geslaagde dag waar veel van onze gepensioneerden met plezier op terugkijken. Geslaagd ook dankzij de enorme inziet van het team van “De Lievekamp” en van het gezelschap “Trane met Tuite”.