Ontmoetingsdag VvG UBN op 7 september 2017

16/03 - Op donderdag 7 september jl. organiseerde het bestuur de jaarlijkse Ontmoetingsdag voor de leden van de Vereniging Gepensioneerden UBN.

Dit keer gehouden in het DierenPark Amersfoort.

Het park is opgericht in 1948 door twee Amersfoortse oude schoolkameraden en is nog altijd een familie bedrijf. In het eerste jaar was het park nog relatief klein, maar al snel arriveerden de eerste roofdieren. 65 jaar later, in 2013, was het park uitgegroeid tot een park met landelijke bekendheid met 700.000 bezoekers per jaar en een oppervlakte van 19 hectaren.

Wij hadden de beschikking over een mooie sfeervolle zaal in het midden van het park.

Al om 9.00 uur arriveerden de eerste gasten! Zij werden verwelkomd met koffie en gebak. Nadat de 3 bussen uit Rotterdam (2) en Hilversum gearriveerd waren opende onze voorzitter, Cees van den Heuvel, de bijeenkomst en verwelkomde de gasten. Hij gaf een korte toelichting op het verloop van de dag.

Na de koffie trokken de meeste gasten het park in. Gelukkig was het mooi, zonnig weer. Dat hebben we wel eens minder gehad.

Om 13.00 uur werd het buffet geopend met een bordje Groente- of Pompoensoep. Daarna konden de gasten genieten van het uitgebreide buffet met koude en warme gerechten. De lunch werd afgesloten met een Grand Dessert. (Vooral het glaasje advocaat met slagroom viel zeer in de smaak).

Na het buffet was er nog gelegenheid het park te bezoeken. Voor de achterblijvers werd in de zaal koffie, thee of een drankje geserveerd.

Om 16.00 uur vertrokken de bussen weer richting Rotterdam en Hilversum.
We kunnen terugkijken op een geslaagde dag en mochten 239 gasten ontvangen.

 Klik hier voor het fotoalbum