16/12 - Gelukkig was het weer stukken beter dan vorig jaar (toen lag er aardig wat sneeuw) dus de opkomst was groot in de Jurriaanse Zaal van De Doelen in Rotterdam.Tijdens de koffie met cake werd al geanimeerd gepraat met oud-collega’s.

Ook aanwezig waren twee dames die ons kennis lieten maken met BonDuo, een zuivelontbijt dat 22 gram hoogwaardig eiwit en vitamine D bevat, en dat begin 2019 op de markt komt. Geen Unilever product maar is wel ontwikkeld met behulp van de technische kennis van één van onze collega’s.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd Jan Rogaar naar voren gebracht als nieuw lid van het Bestuur. Na zijn persoonlijke introductie stemde de vergadering met applaus in met zijn benoeming. De conceptnotulen van de ALV zijn op U-vitalis te vinden, evenals het jaaroverzicht van Bert Beij (voorzitter), de voordrachten van Nico Overbeeke (VUG) en Gert Schipper (Steun bij Ziekte).

VGU HkR Kerst 2018 01 


In de pauze werden we getrakteerd op een hartig broodje en een drankje en het half uur vloog zo snel om dat men moest worden “gemaand” weer de zaal in te gaan voor een optreden van Wishful Singing, vijf klassiek geschoolde zangeressen die hun a capella kerst repertoire ten gehore brachten. Wat een bijzondere muzikale groep!

VGU HkR Kerst 2018 03

En toen naar het hoofdkantoor aan het Weena. “Uitkijken met oversteken” werd ons nog op het hart gedrukt door de voorzitter maar dat is prima gelukt. Eenmaal op het hoofdkantoor werden wij verwelkomd met een glaasje champagne waarna ieder een plekje zocht.

Na de gedreven speech van Robbert de Vreede, Vice President Foods & Digital Transformation Unilever Benelux, werd het diner geserveerd.
Een voorgerecht van koud gerookte zalm, gevolgd door Spaanse ham bouillon, rundersukade en een mousse van Grand Marnier met yoghurtijs, dit alles vergezeld van een fijne Zuid-Afrikaanse Chenin Blanc, een rode Portugese (Quinta da Boavista of een ander gersthoudend nat of alcoholvrije versnapering. Taste heeft zijn werk weer goed gedaan en de jonge bediening was zeer attent.

VGU HkR Kerst 2018 69

Tijdens het diner werd nog eens van plaats gewisseld, een andere oud-collega opgezocht en voor we het wisten was het al weer tijd huiswaarts te gaan.

 

Klik op één van de volgende items:

 

 

 

 

Downloaden Naam Afspelen Grootte Duur
download Its Beginning To Look A Lot Like Christmas
3.8 MB 2:08 min