28/05 - Donderdag 9 mei 2019 was de jaarlijkse dagtocht van de gepensioneerden-vereniging “Blijf in Gedachten” (BIG) van Lever Fabergé Vlaardingen.

 IMG 20190509 154915

Vanaf de Maasboulevard in Vlaardingen vertrok de bus richting Drimmelen.
Bij aankomst lag het paradepaardje van de Zilvermeeuw op ons te wachten en werden wij verwelkomd door de kapitein en de bemanning van de Z8, de duurzaamste partyboot van Nederland die elektrisch wordt aangedreven. Een prachtig schip met gezellige zithoekjes, veel ruimte wat voor onze doelgroep met diverse rollators zeer geschikt is.
Tijdens de vaartocht hebben wij genoten van koffie met gebak, een uitgebreide lunch en een heerlijk dessertbuffet.

Het was een bijzondere ervaring, een schip wat geruisloos door het water ging via de Biesbosch en Dordrecht richting Vlaardingen.
Na de mooie en stille omgeving van de Biesbosch kwamen wij terecht in het drukke verkeer van binnenvaart- en zeeschepen en een indrukwekkende skyline met imposante gebouwen en niet te vergeten de grote potten pindakaas en het imposante gebouw “de Brug” van Unilever.

Bij aankomst aan de Maasboulevard vond de ontscheping plaats en namen wij afscheid van de bemanning, die voor een voortreffelijke dag heeft gezorgd.

Het bestuur van de BIG

Corrie van der Slot
Harry Goos