19/12 - Op donderdag 12 december kwam een groep van ruim 250 gepensioneerden van het Unilever Hoofdkantoor en R&D in Vlaardingen weer naar De Doelen in Rotterdam.

 

ErasmusQuintet tn

 

Voor aanvang van de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering konden zij daar onder het genot van koffie met cake in de foyer alvast bijpraten met oud-collega’s. Toen de gong klonk, verhuisde iedereen naar de Jurriaanse zaal voor het officiële gedeelte van deze middag, de ALV. De (concept) notulen van deze vergadering alsmede een terugblik van onze voorzitter vindt u hieronder of klik hier.

 

Aan het eind van de vergadering gaven Nico Overbeeke (VUG) en Gert Schipper (StbZ) een overzicht van wat zich in het afgelopen jaar heeft afgespeeld in hun vereniging.

 

In de hierop volgende pauze werd traditioneel rondgegaan met hartige broodjes en kon weer geanimeerd worden doorgepraat met alle bekenden. Er was veel om bij te praten en de pauze was zo kort dat de gasten uiteindelijk bijna gemaand moesten worden de zaal weer in te gaan voor het tweede deel van deze bijeenkomst. Dat bestond dit jaar uit een een kort concert door het Erasmus Brass Quintet. Dit koperkwintet bestaat oorspronkelijk uit vijf leden van de Marinierskapel, maar die lieten zich vanmiddag vergezellen van een extra slagwerker en een zangeres. Het inmiddels 7 leden tellende muziekgezelschap kreeg snel de handen op elkaar.

 

Na het concert werd de Weena overgestoken en liepen alle gasten naar het Unilever hoofdkantoor om daar aan te schuiven bij het VGU-HkR Kerst-diner. Dit jaar was afgeweken van een walking dinner, omdat het voor gasten én bediening prettiger zou zijn als een iedereen een vaste plaats had. Nog voor de eerste gang werd geserveerd kreeg Debora van der Zee, Vice President Marketing President, het woord. Zij vertelde hoe Unilever het in het afgelopen jaar heeft gedaan en wat de grote veranderingen waren in dat jaar. Vanzelfsprekend kwam zo ook de opening van het nieuwe Unilever Global Foods Innovation Centre - inmiddels omgedoopt in de HIVE - ter sprake.

 

Wat die avond nog restte was een zeer smakelijk Kerstdiner, uitgeserveerd door cateringbedrijf Taste. Het eten was heerlijk, de wijn en andere versnaperingen vloeiden rijkelijk zodat het uiteindelijk de bewaking was die moest komen vertellen dat deze Kerstbijeenkomst en daarmee het VGU-HkR-jaar 2019 nu toch echt afgelopen was.

 

  

Notulen en terugblik voorzitter

 

Loading...