14/07 - Het septemberuitje maar ook de kerstbijeenkomst van de VGU-HkR gaan vanwege corona niet door dit jaar. Het bestuur laat dit haar leden op een bijzondere wijze weten.

 

bloempost

 

De ongeveer 700 leden van de Vereniging Gepensioneerden Unilever Hoofdkantoor en Research zijn per brief van het besluit op de hoogte gebracht. En dat was niet zomaar een brief, deze werd verstuurd samen met een kleurrijk boeketje verse bloemen.

 

Omdat de VGU-HkR dit jaar haar 65-jarig bestaan viert, was het plan opgevat het septemberuitje dit jaar met partners te vieren. Maar het feest kan niet doorgaan tot grote teleurstelling ook van het bestuur. Met name de 1,5 meter beperking maakt dat het logistiek erg moeilijk wordt om aan de hoge eisen te voldoen. En dezelfde beperkingen maken ook dat de Kerstbijeenkomst dit jaar niet kan doorgaan.

 

Om de pijn iets te verzachten maar ook om aan te geven de leden niet zijn vergeten, biedt het bestuur haar leden nu een bloemetje aan.

 

De leuke geste gaat vergezeld van de belofte dat het bestuur alles op alles gaat zetten om de bijeenkomsten in 2021 weer op vertrouwde wijze door te laten gaan.